Flyg till Amsterdam

Flygresan till Amsterdam tar 2 timmar från Stockholm och 1 ½ timme från Köpenhamn, den ort som de flesta svenskar i södra Sverige flyger ifrån.

Från Arlanda, Stockholm, är flyg med KLM och SAS att rekommendera. De flyger direkt till Amsterdam. Tur och retur kostar resan från 1200 kr och uppåt. Med SAS kostar resan i ekonomiklass sällan mer än 2000 kr och flyg med KLM är ofta någon hundralapp billigare. Austrian Airlines, Lufthansa och Swiss flyger också från Stockholm, men de flyger inte nonstop och är inte billigare.

Från Köpenhamn kostar direktresorna med KLM och SAS ungefär lika mycket som från Stockholm. Från Köpenhamn flyger även Norwegian och Cimber Sterling. De billigaste biljetterna med Norwegian, tur och retur, kostar runt tusenlappen. Cimber Sterling ligger ungefär på samma prisnivå som KLM. Från Köpenhamn flyger också bolag som Austrian Airlines och Swiss, men inte nonstop.

Även från Göteborg rekommenderas KLM och SAS efterom de flyger nonstop. Det är lite dyrare att resa från Göteborg. En tur och returbiljett kostar från 1600 kr och uppåt.

Boka flygresor till Amsterdam.